SHENZHEN HONY OPTICAL CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China SHENZHEN HONY OPTICAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN HONY OPTICAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN HONY OPTICAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN HONY OPTICAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN HONY OPTICAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN HONY OPTICAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Importeur, Exporteur
Merken: HONY
Aantal werknemers: 300~400
Jaarlijkse omzet: 150 Million-160 Million
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

Onthaal aan HONY

Beperkt is Shenzhenhony Optisch Co., de Nationale High-tech die Onderneming van China, in Shenzhen China wordt gevestigd.

HONY werd opgericht in 2007, na jaren van ontwikkeling, is hoogst gespecialiseerd, en de leider van de 3D productenfabrikant geworden.
De fabrieksgrootte is meer dan 4000 vierkante meters, met 200 materialen. 5 productielijnen kunnen 5 miljoen glazen en de passieve 3D modulators van 500pcs per maand produceren.

HONY ging de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001 en het milieubeheersysteem over van ISO 14001. Ook overgegaane TUV fabrieksauthentificatie.
HONY houdt zeer strikt kwaliteitscontrolebeleid, ervoor zorgt de klanten van elk productbereik perfect is.

Alle producten van HONY kunnen internationale omgevingbeschermingseisen, Al 3d glazen en passief 3D modulator het overgegaan Ce, Rohs, Bereik ontmoeten,
FCC certificaten. Wij HONY hebben ons eigen merk, eigen technologie, eigen ontwerpen, hebben gekregen octrooi meer dan 30.

HONY is absolute 3D glazen en 3d modulatorvervaardiging. Injectie van het glazenkader, lensknipsel die, embleemdruk, glazen het assembleren, het geheel de inpakken
de productie is volledig in HONY-fabriek.
HONY kreeg veel bekend cliëntenhuis en in het buitenland, zoals LG, echte D, P.K., adidas, skyworth, Konka, A O C, Foxconn ect. Kwaliteit gewaarborgde producten en goed
de dienst, maakt tot HONY de bereikte erkenning en de aandacht van more and more klanten.

zie hier HONY3D-fabrieksvideo

Geschiedenis

1.) de Technologieco. van Shenzhen Shengyu, Ltd was de Beperkte eerstgenoemde van Optisch Co. van Shenzhen Hony. Het werd gevonden in 2006, en hoofdzakelijk overeenkomst in LCM-module en andere optische producten.

2.) in 2007, de Technologieco. van Shenzhen Shengyu, Ltd ontwikkelden zich om Optisch Beperkt Co. van Shenzhen te zijn Hony, dat zich in LCD modules specialiseerde.

3.) de omzet van LCD module zijn meer dan RMB 50 miljoen in 2008.

4.) Ons bedrijf begonnen om 3D industrie aan het begin van 2009 te ontwikkelen. En begin dit jaar, wij opstellings 3D afdeling. (Ondertussen, Hollywood-kassuccesavatar, wat het bespreekbureau meer dan 2,6 miljard globaal tonend. is)

5.) in 2010, onze 3D glazen en 3D reeksen producten ontwikkelen zich uitvoerige afzetmogelijkheden, die met meer dan 30 klanten van het Land globaal samenwerken.

van 6.) het Actieve 3D blindglazen programma werd gevestigd aan het eind van 2010, tegelijkertijd was deze productielijn opstelling.

7.) in 2011, zullen wij versterken om onze zaken te ontwikkelen, vestigen goede verhouding met elke klant, handhaven onze kwaliteit, verbeteren onze geloofwaardigheid, samen ontwikkelen 3D zaken.

 

8.) 2012 - 3D HONY werd de hoogste rij 3D leverancier aan de verwerkende bedrijven wereldwijd van TV (Skyworth, Konka, chang-Hong, AOC). Nu een geïntegreerde leverancier van 3D glazen, 3D systemen van de bioskoopweergave & 3D zilveren schermen. Hony 3D aanbiedingen een volledige aanvulling van 3D producten aan onze cliënten.

 

9.) 2013 - 3D HONY verstrekt 65% van totale die 3D glazen in de bioskopen van China worden gebruikt.

 

10.) 2014 - werden 3D glazen van HONY, 3D zilveren schermen, 3D systemen van de bioskoopweergave verkocht aan 66 landen

 

11.) 2015 - 3D Hony is momenteel de grootste 3D glazenfabrikant in China.

 

12.) 2016, passief die 3D de bioskoopsysteem van HONY3D door Disney wordt goedgekeurd.

Dienst

Famouse en professionele 3D glazenvervaardiging in China.

Met onze eigen passieve en actieve 3D glazen van de fabrieksopbrengst. 

Hulpklant om hun 3D technisch probleem op te lossen.

Met veel ervaring om grote klanten te dienen.

Leveringsoem de dienst.

Kan de 3d glazen als ontwerp of eisen van klanten opmaken.