Een vergelijking van 3D Vertoningstechnieken

May 11, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Een vergelijking van 3D Vertoningstechnieken

Zowel gebruiken de glazen van IMAX als REALD-een reeks gepolariseerde lenzen aan menings stereoscopische films bij het Theater. De polaroidbril profiteert van het feit dat elk oog een volledig kleurenbeeld ontvangt en die dit verwijdert de problemen door kleuren ghosting worden veroorzaakt. Vereisen de lineair gepolariseerde systemen gewoonlijk twee gerichte projectoren die hun die filters hebben bij 45° en -45° worden geplaatst.

De nu zeldzame StereoJet-beeldtechnologie liet een stereoscopisch gedrukt beeld toe om in een lightbox worden voorgesteld en worden bekeken gebruikend polaroidbril.

Anaglyph de glazen zijn zeer gemeenschappelijk. De rode/Cyaananaglyph beelden zijn gemakkelijk voorbereidingen te treffen en kunnen op computermonitors worden bekeken, en op printers de van de consument van Inkjet worden gedrukt. De meesten van ons kunnen anaglyph glazen die herinneren met grappige boeken worden omvat toen wij jonge geitjes waren. De stereoscopische voorbereide beelden gebruikend deze technologie lijden vaak aan kleuren ghosting artefacten. Deze artefacten kunnen met kleurencorrectie worden verminderd. In mijn ervaring verstrekken de Rode/Cyaanglazen betere kleurentrouw dan Rode/Blauwe 3D glazen toe te schrijven aan het feit het cyaankanaal zowel blauwe als groene kleurencomponenten heeft.